Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie i.s.m. PsychoWerk © 2018.

Wettelijke privacy statement | Algemene voorwaarden | Disclaimer

  Het persoonlijke, beroepsmatige of het functioneren van een team in kaart brengen

GOED OM TE WETEN

BEL NAAR 06-45355966

Meld je aan voor een PRT-Scan of een TEAM-Scan door te bellen naar één van onze medewerkers.

Het is mogelijk om op een korte termijn een PRT-Scan of een TEAM-Scan uit te voeren.

AANMELDEN

DE KOSTEN VOOR EEN PRT-SCAN OF EEN TEAMSCAN

De analyse, het schrijven van het rapport en de mondelinge toelichting gebeurd door professionele medewerkers.

Aan de ontwikkeling van de PRT-Scan en de TEAM-Scan is meer dan 15 jaar gewerkt.

PERSOONLIJK FUNCTIONEREN - PRT-SCAN

De PRT-Scan voor het persoonlijk functioneren bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het PRT-rapport, [4] een mondelinge toelichting op het PRT-rapport. De kostprijs bedraagt hiervoor: €99,95.  

BEROEPSMATIG FUNCTIONEREN - PRT-SCAN

De PRT-Scan voor het beroepsmatig functioneren bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het PRT-rapport, [4] een mondelinge toelichting op het PRT-rapport. De kostprijs bedraagt hiervoor: €129,95.  

PERSOONLIJK + BEROEPSMATIG FUNCTIONEREN - PRT-SCAN

De PRT-Scan voor het persoonlijk + beroepsmatig functioneren bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het PRT-rapport, [4] een mondelinge toelichting op het PRT-rapport. De kostprijs bedraagt hiervoor: €179,95.  

TEAM-SCAN, VOOR TEAM TOT MAX. 10 PERSONEN

De TEAM-Scan bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het teamrapport en de individuele rapporten, [4] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan de opdrachtgever. De kostprijs bedraagt hiervoor: €295,95.  

TEAM-SCAN, VOOR TEAM TOT MAX. 10 PERSONEN

De TEAM-Scan bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het teamrapport en de individuele rapporten, [4] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan de opdrachtgever, [5] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan het team. De kostprijs bedraagt hiervoor: €349,95.  

TEAM-SCAN, VOOR TEAM TOT MAX. 20 PERSONEN

De TEAM-Scan bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het teamrapport en de individuele rapporten, [4] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan de opdrachtgever. De kostprijs bedraagt hiervoor: €595,95.  

TEAM-SCAN, VOOR TEAM TOT MAX. 20 PERSONEN

De TEAM-Scan bestaat uit: [1] Intakegesprek, [2] het online beantwoorden van de vragenlijsten, [3] het analyseren van de antwoorden en het schrijven van het teamrapport en de individuele rapporten, [4] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan de opdrachtgever, [5] een mondelinge toelichting op het teamrapport aan het team. De kostprijs bedraagt hiervoor: €749,95.  

TEAM-SCAN, VOOR TEAM VOOR MEER DAN 20 PERSONEN

Om hiervoor de correcte prijs te bepalen, dient er een offerte te worden gemaakt.

VUL HET CONTACTFORMULIER IN

Aan de linkerkant van het scherm tref je het contactformulier aan. Vul dit in en één van onze medewerkers neemt zo spoedig contact met je op.  

STUUR EEN E-MAIL

Stuur een e-mail (klik hier) en dan neemt zo spoedig mogelijk één van onze medewerkers met je contact op.