Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie i.s.m. PsychoWerk © 2018.

Wettelijke privacy statement | Algemene voorwaarden | Disclaimer

  Het persoonlijke, beroepsmatige of het functioneren van een team in kaart brengen

MENTAAL FIT

Hoe je als een persoon functioneert is voor het grootste deel afhankelijk van hoe mentaal fit je bent. Zo is het belangrijk hoe je over jezelf en anderen denkt, als ook wat je veronderstelt hoe anderen over jou denken. Dit zijn percepties en die bepalen hoe jij naar de wereld kijkt en hoe jij overeenkomstig gaat handelen.

Als je mentaal fit bent, dan handel je in overeenstemming met de percepties en de feitelijkheid (de wereld buiten jezelf). Je bent dan in evenwicht.

Als je mentaal lui bent, dan handel je zoals je dat wilt zonder hierbij rekening te houden met de feitelijkheid (de wereld buiten jezelf). Je bent dan uit balans.

Als je mentaal moe bent, dan handel je zoals anderen dit willen, zonder hierbij rekening te houden met wat jij wilt. Je bent dan eveneens uit balans.

Als je mentaal slap bent, dan wil je handelen overeenkomstig je percepties en de feitelijkheid (de wereld buiten jezelf), maar het ontbreekt je aan de juiste vaardigheden, technieken, kundigheden en/of ervaringen. Je bent dan uit balans.

HOE MENTAAL FIT BEN JE?

Wil je meer weten? >>

HULP TIJDENS HET BEANTWOORDEN

Het beantwoorden van de vragenlijsten kan soms vragen oproepen en deze vragen kun je voorleggen aan een medewerker. Dit kan via de Live Chat of door het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact op te nemen.  

GEEN DIAGNOSE OF STEMPEL

De PRT-Scan stelt vast hoe mentaal fit je bent en wat je kunt doen om je mentale fitness te verbeteren. De scan stelt geen diagnose of plaatst een stempel, label of een etiket op je. De PRT-Scan is dynamisch en niet vaststaand.

De PRT-Scan is een hulpmiddel bij het vaststellen hoe mentaal fit je bent en welke gebieden extra aandacht verdienen.

De PRT-Scan geeft ook meteen aan hoe je aan de slag kunt, indien er aandachtsgebieden zijn om mentaal fitter te worden.

EXTRA’S

HOE GAAT EEN PRT-SCAN IN ZIJN WERK?

  1. Tijdens het eerste gesprek worden de basisgegevens ingewonnen zodat je snel aan de slag kunt met de online vragenlijsten. Dit gesprek kan telefonisch, via Skype of tijdens een kopje koffie/thee in de Salon van Weleer.
  2. Je ontvangt de inlog gegevens om de online vragenlijsten te kunnen beantwoorden. Dit kun je overal doen waar je de beschikking hebt over een internetverbinding. Je krijgt 14 dagen de tijd om alle vragen te beantwoorden.
  3. De antwoorden worden verwerkt en geanalyseerd, op basis waarvan er een uitvoerig rapport wordt geschreven.
  4. Het rapport wordt met je besproken (minimaal 90 minuten).

Wil je meer weten? >>